Home >

Werkwijze

Meubelstoffeerderij Aalberts geeft meubels een nieuw gezicht.

 

Ben Aalberts is al ruim 35 jaar actief in de meubelstofferingsbranche waarin hij veel ervaring heeft opgedaan voor zowel klassiek als moderne stoffering van meubels. Voor 12 ½ jaar geleden heeft hij samen met zijn vrouw Mient hun meubelstoffeerderij Aalberts opgericht in Lichtenvoorde. Wat eerst is begonnen in een kleine ruimte aan de dr. Schaepmanstraat is uitgegroeid tot een mooie grote werkplaats aan de Patronaatsstraat.

Meubelstoffeerderij Aalberts biedt een breed assortiment aan klassieke en moderne stoffen in allerlei prijsklassen en tevens is er ook ruime keuze uit de beste soorten leder en skai. Enige leveranciers die zij in hun assortiment voeren zijn de firma’s Verotex, Buvetex, Lancier, Clochard en Hulshof lederwaren.

Ben Aalberts: “Wij verwerken uitsluitend de beste soorten schuimrubber waaronder koudschuim zodat wij geen klachten ontvangen over het doorzakken van de meubels”. Door de vele jaren ervaring bieden zij ook de mogelijkheid om veranderingen aan te brengen in de meubels. Zo kan een tweezitter aangepast worden in twee clubs of andersom.

Door het gebruik van de juiste materialen en de ambachtelijke werkwijze waarmee de meubels worden hergestoffeerd ontstaat er een mooi en goed product tegen een betaalbare prijs.

Vrijblijvend kan er een prijsopgaaf opgevraagd worden en hiervoor komt dan Ben Aalberts langs om het één en ander op te meten.

Meubelstoffeerderij Aalberts heeft een showroom waar de klanten onder het genot van een kopje koffie en een deskundig advies van Ben of Mient hun stof uit kunnen zoeken. Mochten de klanten er niet uitkomen dan is er de gelegenheid om een aantal stalenboeken, dit zijn boeken met verschillende soorten stof erin, mee te nemen naar huis zodat zij dit rustig thuis uit kunnen zoeken. Mocht de klant dan de juiste stof uitgezocht hebben dan kan er een eindopgaaf opgesteld worden zodat de klant exact weet wat de totale kosten zijn.

Ben Aalberts: “Zodra wij een prijsopgaaf hebben gemaakt maken wij een afspraak wanneer wij de meubels op komen halen en een week later worden deze dan nieuw gestoffeerd weer afgeleverd”.

Kom vrijblijvend even een kijkje nemen onder het genot van een kopje koffie zodat Ben of Mient u geheel vrijblijvend een eerlijk advies kan geven. Mient Aalberts: “Veel mensen doen oude meubels direct de deur uit. Toch kunnen deze vaak nog zo opgeknapt worden dat zij niet meer te herkennen zijn. De mogelijkheden zijn enorm en het is echt de moeite waard om meubels opnieuw te laten stofferen”.ShopFactory (TM). Click Here.